Антитіла

«Все красиво» у Чернівцях: «Антитіла» презентували нову платівку

Ще минулого року український поп-рок гурт «Антитіла» обіцяв дати концерт у Чернівцях. Проте тоді виступ скасували. Тож коли музиканти цього року приїхали в місто з туром «Все красиво», прихильники вже з нетерпінням чекали хлопців.

Подія відбувалася в «Dolce Club». Як це завжди буває, музиканти трохи затримались. Проте коли «Антитіла» все ж з’явилися, публіка вітала їх дуже тепло. Тарас Тополя, Сергій Вусик, Нікіта Астраханцев, Денис Швець, Нікита Чухрієнко – гурт привітався з Чернівцями, і почалася двогодинна феєрія живої музики та щирих яскравих емоцій.

«Антитіла» презентували нову платівку «Все красиво», звучали пісні й з минулих альбомів та ранньої творчості Тараса Тополі. Музикант спілкувався з публікою, ділився власними емоціями, розповідав про створення деяких композицій. Наприклад, пісня «У книжках»  (2015 рік) розповідає історію про хлопчика, який втратив батька під час військового конфлікту. Лідер гурту не спекулює темою війни, виконавці серйозно займаються волонтерською діяльністю, збирають кошти, закуповують необхідні для українських воїнів амуніцію, електроніку, медикаменти та самостійно відвозять їх у зону бойових дій.

Запальні й емоційні, щирі й відверті, проникливі пісні змушували зал танцювати й підспівувати. У фан-зоні було тісно й спекотно. Навіть після двох годин виступу публіка не хотіла відпускати музикантів. «Антитіла» заспівали на біс та зробили селфі з шанувальниками. 12734076_896139447152099_7905295657724978104_n

Гостя заходу Христина ділиться враженнями: «Концерт мені дуже сподобався. Хлопці дуже драйвові та водночас справжні. Я отримала максимальний набір емоцій та почуттів, і ще довго відчуватиму їх приємний присмак».

Після виступу стомлені але усе ще усміхнені музиканти вийшли до публіки. Черга за автографами й фото була довгою, та це вартувало можливості обійняти Тараса Тополю в стані сп’яніння від улюбленої музики.

Фото із соціальних мереж

Оксана Чорна.