Серцевий напад

За час свого існування гурт “Серцевий напад” встиг підкорити серця не лише чернівчан, а й багатьох українців в цілому. Хлопці настільки серйозно взялися за розкрутку свого проекту, що зараз є одними із найбажаніших гостей на всіх фестивалях західної України. А починалося все так:
Мітрій(вокал, бас-гітара) разом із своїми двоюрідними братами Михайлом “Майкл” та Василем “Бейс” почали створювати перші демо-записи та власноруч безкоштовно поширювати серед чернівецької молоді. З часом виникло неймовірне бажання купити музичні інструменти та створити власний повноцінний гурт. Так і сталося, репетиції почали проходити у гаражі (гараж № 56 в місті Чернівці, в гаражному кооперативі на розі вулиць Червоноармійська та Комарова). Гурт займався, писав пісні  і вже скоро почалися перші виступи.
z_442dae1d
На початку 2007 року почали визначатися, де б записати альбом. На допомогу прийшли друзі з Рівного, гурт “Брем Стокер”,  які запропонували писатися на їх студії “SKA-N-DAL RECORDS” за помірну дружню ціну,  де колектив писав свій перший демо-альбом до кінця року.  Реліз вийшов 13 грудня 2007 року, та, на жаль, був неофіційним,  адже важко було знайти лейбл, тому перший CD вони просто залили в інтернет, щоб люди могли вільно завантажувати пісні, приходити на концерти, знаючи тексти і пізнаючи музику. В червні 2009 року колектив записав свій перший офіційний альбом “Golden $hits”. У 2010 році гурт записує свій другий альбом “Fight for hope”. За версією інтернет-порталу “ФаДієз”, альбом посів третю сходинку серед найкращих українських альбомів 2010 року.
Наразі, “Серцевий напад” підкорює нові висоти. Знімають свіжі кліпи та пишуть пісні. Влітку хлопці планують грандіозний всеукраїнський тур. Розповідати про гурт можна довго, та істина полягає в тому, що хлопці, в яких ніхто не вірив, здійнялись на верхівку українського панк-року, і навіть не думають звідти спускатись.

Склад
Дмитро Рябий (Мітрій) — вокал, бас-гітара.
Артем Препелиця — гітара.
Андрій Серебрянський — гітара.
Олександр Вітик — ударні.
Альбоми
Дорослі діти (Uncensored Version) (2007)
Golden $hits (2009)
Fight for hope (2010)
Прокидайся (EP) (2014)

Фото із соціальних мереж

Настя Борисова