O.Torvald

Український рок-драйв

Неймовірна атмосфера, океан емоцій та вражень, незабутні моменти та справжній високоякісний драйв! Все це можна знайти на концерті гурту O.Torvald.  Хлопці грають в жанрах поп-року, поп-панку та альтернативного року.  Відвідують всі найпопулярніші українські фестивалі та збирають там цілі натовпи. Знімають відверті кліпи, експериментують зі стилями та створюють нову українську музику. Постійно перебувають у всеукраїнських турах та являють собою рок-гурт, що не залишить вас байдужими.

м

Склад гурту
Женя Галич – вокал, ритм-гітара
Денис Мізюк – соло-гітара, бек-вокал
Макола Райда – DJ, клавіші
Микита Васильєв – бас-гітара, бек-вокал
Олександр Солоха – ударні

Заснований 2005 року в Полтаві. 2006 року музиканти переїхали до Києва. І вже 2008 року вийшов дебютний альбом «O.Torvald», друга платівка вийшла 2011 року і отримала  назву «В тобі». У 2012 році одразу вийшли два альбоми «Акустичний» і «Примат».2014 року вийшов  альбом «Ти є». На початку 2009 -го року американський режисер українського походження Алекс Баєв знайшов гурт O.Torvald і запропонував їм відзняти два відеокліпи. Кліпмейкер давно мріяв створити відео для гурту з батьківщини. Було вирішено офільмувати пісню з альбому O.Torvald «Київ-Лондон» та зовсім свіжий запис «Не грузи». Таким чином протягом двох місяців музиканти отримали два відеокліпи.
Зараз гурт розпочав фестивальний сезон, який триватиме усе літо. Якщо ви любите рок, креатив та позитивний настрій, і ще й ваша дівчина мліє від Жені, то ноги в руки і їдемо разом в Київ на O.Torvald!

мм

Фото: Інтернет

Настя Борисова