Epolets

Одеський колорит

Epolets-український рок-гурт, що був створений 2012 року в Одесі. Колектив виступав у шостому сезоні шоу “Ікс-Фактор” та увійшов до дванадцятки кращих виконавців. Їхня музика — сплав кількох поколінь рок-культур: диско 70-х, хард-рок 80-х, гранж 90-х.

zmGp3db2TOQ

Склад гурту
Павло Варениця- вокал
Андрій Головерда- гітара,бас-вокал
Олександр Решетарь- бас-гітара
Ігор Смирнов- ударні (з 2013 року)
Колишні учасники
Станіслав Винарський-ударні

Популярність гурту почала зростати після участі у “Ікс-Факторі”. Хлопців стали запрошувати на телебачення та радіо,до живих музичних проектів та різноманітних концертів. Графік ставав все більш напруженим, але Epolets не пропускали жодного інтерв`ю чи зустрічі з фанатами. Крім того, музиканти стали учасниками більш ніж 30-ти українських та міжнародних фестивалів.

Наразі виступають у Польщі, Молдові, Білорусії. Виконують пісні українською, англійською та російською мовами.
Не так давно, а саме 10 березня гурт відіграв меганасичений концерт у Чернівцях. Натовп три години підстрибував у ритм музики та просто шаленів від атмосферності улюбленого гурту. Epolets music виконали свої найкращі хіти та навіть підготували кілька нових пісень. Після концерту хлопці висловили вдячність чернівчанам за щиру та відкриту публіку.І вже виснажені, та все одно із посмішкою на обличчі фотографувались із фанатами.
Цього року гурт виступатиме на багатьох фестивалях, тож збирайте компанію. Адже із Epolets вам гарантований драйвовий відпочинок.

13082531_1008522612573007_3002455984015703688_n

Фото із соціальних мереж

Настя Борисова